in

Topless vrouwen wassen tractoren, een boerendroom komt uit

LOOSBROEK – Boeren kunnen zondag hun geluk niet op. Vier topless vrouwen wassen die dag tractoren in Loosbroek. Gratis en voor niks. Het idee ontstond onschuldig aan de keukentafel, maar vanwege de grote belangstelling heeft organisator Rob Lunenburg al een grotere locatie moeten regelen.

“Het gaat hard, ja. Veertig tractoren zijn al definitief aangemeld en dat aantal kan nog oplopen”, vertelt Rob. Omdat hij ook nog eens vijfhonderd toeschouwers verwacht, is het evenement verplaatst van Vinkel naar Loosbroek.

“Op de plak in Vinkel konden we vijf tractoren kwijt. Dat zou te weinig zijn, daarom zijn we uitgeweken. We willen niet dat het een puinhoop wordt.”

Spik en span
En dan die vrouwen. Dat zijn vier knappe, ingehuurde modellen. Slechts gekleed in een broekje nemen zij zondag de tractoren onder handen. Je kent de beelden misschien wel van bikini babes die op sexy wijze auto’s wassen in Amerikaanse films. Zo zal het er in Loosbroek ook aan toe gaan. “De tractoren zullen echt niet spik en span zijn na een wasbeurt. Het gaat om het idee.”

Het wassen van de tractoren is een opwarmer voor het boerenfeest Høken en Hakselen op vrijdag 10 november, eveneens in Loosbroek. Dat evenement wordt voor het derde jaar op rij georganiseerd.

Groep uit Zwitserland
“Van oudsher is dat een feest om te vieren dat het maïs van het land is gehaald. Er komen boeren vanuit het hele land. Vorig jaar hadden we zelfs een groep uit Zwitserland binnen. Die komt dit jaar weer.”

Om je tractor te laten wassen kun je je inschrijven via het Facebook Evenement: Klik Hier

BRON: Omroep Brabant

Reacties: